Stimuleringslening

Gemeente De Wolden is momenteel bezig om de Stimuleringslening beschikbaar te stellen. De Stimuleringslening is een lening waarmee u onderhoud, renovatie of restauratie en verbeteringen om of aan uw woning financiert tegen gunstige voorwaarden. Maatregelen zoals asbestsanering, verduurzaming en maatregelen om langer thuis te kunnen blijven wonen, zullen ook in deze regeling worden opgenomen. De Stimuleringslening is een laagrentende lening bedoeld voor particuliere woningeigenaren en Verenigingen van eigenaren.

Zodra de gemeente een besluit heeft genomen over het beschikbaar stellen van de Stimuleringslening, zal er op deze website meer informatie worden geplaatst. Dan worden tevens voorbeelden opgenomen van maatregelen waarvoor u een Stimuleringslening kunt afsluiten.

Meer informatie over Stimuleringslening

Wilt u alvast meer weten over de Stimuleringslening? Kijk dan op de website van Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVn). Daar vindt u meer informatie over de voorwaarden, mogelijkheden en veel gestelde vragen. Het SVn is de organisatie die deze leningen verstrekt voor gemeenten.

Bekijk financiële regelingen in De Wolden

Verzilverlening

 

Zonnelening

 

Energiebespaarlening

 

Stimuleringslening

 

Asbestregeling

 

Drents Energieloket