Bouwkundig adviseur Lang zult u wonen op Ouderendag De Wolden

Op zaterdag 6 oktober 2018 vindt de tweede editie plaats van de Dag van de Ouderen in De Wolden. U bent die dag vanaf 10.00 uur van harte welkom in De Molenhoeve in Echten.  Net als tijdens de eerste editie zal er een informatiemarkt zijn. Hier staan organisaties die actief zijn op het gebied van Welzijn, Dienstverlening, Vrije tijd of Zorg in De Wolden en omgeving. Wie wil kan zich aanmelden voor diverse workshops zoals bloemschikken en sieraden maken. Verder zijn er de hele dag muzikale optredens. Op zaterdag 6 oktober kunt u ook langsgaan bij de stand van Lang zult u wonen. De bouwkundig adviseur van Lang zult u wonen is aanwezig om u persoonlijk en deskundig advies geven over maatregelen die uw woning levensloopbestendiger maken.

Informatie van gemeente De Wolden

Ook gemeente De Wolden is op de Dag van de Ouderen aanwezig. Wethouder Jan van ’t Zand verzorgt de opening en bezoekers kunnen terecht bij de stand van de gemeente voor onder meer informatie over ondersteuning via de Wmo. Ook zijn er in gemeente De Wolden verschillende financiële regelingen die mogelijk interessant voor u zijn als u uw woning wilt verduurzamen of levensloopbestendiger wilt maken. U leest er op de pagina regelingen meer over.

Meer weten over de Dag van de Ouderen?

Wilt u meer informatie over de Dag van de Ouderen in De Wolden? Op de Facebookpagina van de organisatie vindt u meer informatie over wat er op 6 oktober te doen is in Echten.